APVKVIK har siden 2007, hjulpet tusindvis af private og offentlige virksomheder med online trivsels- og APV undersøgelser samt omfattende arbejdsmiljøledelsessystemer.

Vi ønsker at vores løsninger er baseret på en kombination af tillid, troværdighed og fleksibilitet, og derfor er support og hjælp en integreret del af alle vores produkter.

Læs hvad kunderne siger om APVKVIK eller læs artikel i PC World om bl.a. APVKVIK.


Opret demo konto   - det er gratis og tager 1 minut og du får adgang med det samme

 

Kunderne siger

5
Joseph Kristensen
Serenergy

Vi har siddet 5 personer i arbejdsmiljøorganisationen og var i stand til, inden for 2,5 timer, at sætte 2 APV-undersøgelser (fysisk, psykisk) op.  Vi har brugt både APVKVIK’s skabeloner, oprettet egne skabeloner, arbejdet med nuværende og skabt nye spørgsmål inden fra spørgsmålsbanken.  Vi kunne nå at drøfte spørgsmålene, finjustere og flytte dem rund, ændre struktur inden for skemaet.  Jeg må sige, det har været en stor fornøjelse!  Vi syntes alle sammen at systemet var forståeligt, nemt at bruge, men at det også har en mangfoldighed af muligheder – det var ikke ”for simpelt”.  Det kan I godt være bekendt med.

5
Bjarne Wissing
Boligforeningen 10. Marts

Tusind tak hjælpen i forbindelse med vores APV. Rigtig godt system og fin assistance fra Svend Møller.

Vi fik en grøn smiley fra Arbejdstilsynet og meget ros for spørgeskemaerne.

5
J Hansen
Cleanfield Aps

Vi fik besøg af AT sidste efterår- og havde ikke vores APV på plads. Vi købte APVKvik og ved genbesøg 4 dage senere havde vi fået lavet undersøgelse, identificeret indsatsområder og lavet handlingsplaner. . AT var imponeret
 

4
Hanne Mogensen
Brand Stuff

Vi troede at det var svært at få en APV. Men med dette system på nettet fik vi én uden problemer, det var ret nemt!

 

4
Anonym
Chainbizz A/S

Rigtigt nemt at bruge, ikke megen spildt arbejde. Skal du lave apv for første er det ideelt. Seriøst, tager under 3 timer så har gjort det der skal gøres.

5
Anonym
Teatret Zeppelin

APV KVIK er fuldstændig uundværlig og lysår forud for andre systemer til brug for APV arbejdet i din virksomhed fordi det er effektivt, nemt ,bruger- og administrator venligt. Ingen dumme mapper med skilleblade. Det er opdateret. det er tilpasset dit erhverv og du kan trække oplysninger så let som ingenting. Et helt og aldeles perfekt program/system! Og så er det også meget fair prissat. 6 stjerner i forhold til pris/ydelse.

4
CA
CA Software Aps

Vi manglede et cloud baseret system, som ikke krævede den store vedligeholdelse internt, et system som kunne rumme historiken og kunne gøre arbejdet med handleplaner til en smidig og overskueligt process.

Dette har vi fundet med Apvkvik.

5
Jan Møller

Fra APV'en var et træls myndighedskrav har dette system skabt et fint lille ledelsesværktøj som samtidig er billigt. Fint til en lille biks med 11 mand.

4
Lena Gustafsson

En god og billig løsning der kan tilpasses virksomhedens behov.

5
Allan Sønderskov Darre
Freetrailer Danmark

Det virker og fantastisk nemt og enkelt at arbejde med. Vi har benytte os af Apvkvik hver gang vi fik en ny medarbejder og det er giver os et godt overblik og enkelt at benytte - kan klart anbefaledes .
Mvh Allan Sønderskov Darre, CEO, Freetrailer Danmark